Post by morregeekinli on Feb 15, 2022 22:01:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Cafe - Food Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Cafe - Food Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vairāk resursu uzlaušanas ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Cafe - Food Chef 2022 version ▞▞▞
Patiesībā tas ir tik jauki Paldies
ஒகெ 🤮🤮🤮
Šī ēdiena gatavošanas spēle atšķiras no pārējām, kuras esmu mēģinājis, es mīlu šo spēli, domāju, ka es to paturēšu savā šūnā, paldies visiem par šīs spēles veidošanu un turpiniet strādāt😊
Man patīk tavs stils😘😪😘
Tas ir ļoti kaitīgs bērnam
Man ļoti patīk 💗 šī spēle
Ļoti slikti... Ir tikai 300 līmeņi, un daudziem no līmeņiem ir vienādi izaicinājumi... Tik garlaicīgi... Pat tā, man tas patika, bet pēc 300 nav nākamā līmeņa...😐😐😑
Es gribētu to raksturot kā speedrun resto spēles veidu. 5 zvaigžņu, jo varu to atskaņot savā vecajā tālrunī ar ierobežotu atmiņu, ne tik daudz reklāmu.
Tas pats visos līmeņos ir garlaicīgi.
Tā ir ļoti jauka spēle.... Es tikko to lejupielādēju, esmu 4. līmenī un man tā jau patīk.
Man patīk šī spēle, tai ir daudz līmeņu un pārsteidzoša spēle. Esmu redzējis līdzīgu👌 šo spēli, bet šī spēle ir savādāka, un šajā spēlē mums ir sakārtots galds utt. Un es varu spēlēt arī vienmēr, kad vēlos spēlēt, tai ir tik daudz līmeņu 🤷 labākais👍 izstrādātājs 👏👏🤗 Paldies
Cooking Cafe - Food Chef Arcade bmh
Cooking Cafe - Food Chef Spillehall cgw
Ir laba pieredze, bet ir problēma, ka pēc 300 līmeņa šajā spēlē ir tikai bonusa līmenis vai nekas vairāk, lūdzu, palieliniet līmeni
Man tas patīk, bet .. es vēlos, lai es varētu uzlabot lietas par sevi
Es lejupielādēju spēli un ceru, ka tas būs labi izdarīts😌
Laba spēle bet..not awesom nd osm 29level ke after ye bez datiem ke nii chlta tāpēc pls chek tos
Šī spēle nav atvērta. 😒 Man nepatika šī spēle.
Cooking Cafe - Food Chef Аркады amdq
ES mīlu šo spēli. jo tas tiešām ir ļoti viegli spēlējams.☺
Worm Hunt - Slither snake game მძაფრსიუჟეტიანი vhss
Nevar lejupielādēt 28. līmeni!!!
👌
Tā ir ļoti laba spēle, man tā patīk
OMG, ŠĪ SPĒLE IR PILNĪGI APbrīnojama!!!!! Virtuves, iespējams, ir reālistiskas, un tai ir daudz līmeņu!!!! Varat arī spēlēt tiešsaistē vai bezsaistē... Man patīk grafika, dizains un spēle. Es to noteikti iesaku jums, puiši🤗😊!
Spēle ir jautra, taču katrs līmenis šķiet vienāds. Nav izaicinājumu..
Spēle nav slikta, bet pārāk daudz kļūdu. Par piem. Jūs nevarat izslēgt pastiprinātājus, kad tie ir ieslēgti.
Cooking Cafe - Food Chef 아케이드 yrz
es iestrēgu 79. līmenī, sakot mana interneta savienojuma problēma haaa??? Kā tas nākas??
tā ir laba gatavošanas spēle, tāpat kā jebkura cita ēdiena gatavošanas spēle, bet tā ir laba spēle, es ļoti priecājos spēlēt šo spēli 😀😁😄
Cooking Cafe - Food Chef 아케이드 yrz
Vispirms patīk, bet skaņa nav laba 🤦🏼♀️
Lol man tas patīk
Oho, man ļoti patīk šī spēle!! Tik jautri spēlēt bez stresa!!! Grafika ir lieliska un temps ir ātrs, un man tas patīk!
Cooking Cafe - Food Chef Arcade bmh
Tas nav slikti
Ntg tikai laiks paiet
Man patīk spēle, bet es turpinu lejupielādēt līmeņus, pirms tā tiek atvērta, kāpēc tas tā ir
Spēle ir lieliska, bet vienīgais ir tht, kafejnīcā nav nekādu uzlabojumu, nav jāveic dekorācijas, nav ko būvēt
Man nepatīk šī spēle
Šī ir jauka spēle
Pārāk daudz palīdzības 😳
Man ļoti patīk šī spēle, jo man tik ļoti patīk gatavot
Ir labi
Vajadzības gadījumā šī spēle ir lieliski izveidota, un vienmēr ir aizraujoši spēlēt Bravo kulinārijas kafejnīcā vairāk aza
Iemesls, kāpēc man nepatīk šī gatavošanas spēle, ir tāpēc, ka to ir vērts spēlēt.
Ļoti jauks jauns
Nav gājusi tālu, bet tas ir tik labi