(iOS) Brick Ball Blast: Ball Crusher чит кодове за увеличаване на символите
Feb 15, 2022 21:54:48 GMT
Post by morregeekinli on Feb 15, 2022 21:54:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brick Ball Blast: Ball Crusher ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brick Ball Blast: Ball Crusher IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит кодове за увеличаване на символите ▞▞▞
▞▞▞ Brick Ball Blast: Ball Crusher 2022 version ▞▞▞
Давам само две звезди, тъй като тази игра ме провали. не може да накара целта да функционира правилно. Стрелецът изглежда върви в обратна посока от начина, по който аз управлявам
Brick Ball Blast: Ball Crusher آرکید qmsu
Забавно, но някои изглеждат невъзможни
Кога ще бъдат пуснати нови нива? Минаха месеци.
Няма проблем. Но просто стана малко скучно, малко прекалено бързо
изтеглете Scream Go Hero APK последната ...
Не е зле във всички, но последната актуализация не позволяваше приложението да се отваря с дни и трябваше да се рестартира след всяко изиграно ниво.
Страхотна игра! Лесно да продължите да играете, без да плащате за всичко. Забавна, вълнуваща, забавна, страхотна игра навсякъде.
Brick Ball Blast: Ball Crusher آرکیڈ zib
Трябва да си xpensiv
Забавно, но заседнало. Стигнах толкова далеч и сега не мога да напредвам, защото 2 витла не изчезват, за да позволят на балоните да преминат свободно, за да преминат нивото
Brick Ball Blast: Ball Crusher آرکید qmsu
Все още замръзва след всяка първа или трета топка. Толкова досадно. АКТУАЛИЗИРАНО: Проблемът вече е отстранен, благодаря.
Brick Ball Blast: Ball Crusher آرکیڈ zib
Началните нива са глупаво лесни.
Знам, че това може да звучи глупаво, но не само оценявам играта и играта, но и рекламите. Тази игра загуби една звезда заради рекламите. Не всяка реклама трябва да показва човека, който играе като идиот.
Твърде много реклами!!!
Мех Няма достатъчно действие... Твърде много реклами.
Тази игра в момента не функционира към 23-12-21. Когато щракна, за да стартирам ниво, се появява съобщение, което казва „Очаквайте скоро“.
1. Доживотният таймер няма да стартира обратното броене, освен ако нямате интернет връзка.. която остава на 0 на живо с таймер, спрян в 20:00 минути. 2. Играта виси в офлайн режим. 3. Контролите не са гладки и ограничени. 4. Играта е еднопосочна игра.. нищо ново в самата игра, което е много скучно след 400+ нива.
Току-що започнах да играя и нямах само 7 минути. Твърде рано е за оценка 5*. Скоро ще се актуализира.
Лошо сглобени. Вие "спечелите" 1 - 3 звезди, докато завършите ниво, но не е ясно как се печелят и те не служат за никаква цел - не можете да преиграете ниво, за да получите тази трета звезда, която сте пропуснали, а те не са Не се продават за усилвания или се броят за прогресия, те са само там. Вероятно защото рейтингът със звезди е характеристика в много от видовете игри, които тази се опитва да подражава. Нивата на пъзела всъщност не са пъзели и има твърде много реклами
Останах в "Скоро" за един месец. Определено трябва да получа куп бонус неща, за да се придържам към вас, момчета! Кога ще бъдат добавени нови нива?! Никога не съм изпитвал нещо подобно с други игри!
Тази игра ми беше любима, но последната актуализация я направи почти невъзможна за игра. Той се срива и замръзва всеки път, когато се опитам да го играя сега.
Достатъчно разсейване за около 200 нива за няколко дни, но не е достатъчно, за да си струва да плащате, imo. Рекламите са много разумни, изненадващо
Засега няма предизвикателство, засега е скучно 😒
Що се отнася до игрите с прекъсване на блокове...засега това е любимата ми...обичам дизайна на нивата и различните бонуси...ще продължа да играя и ще актуализирам прегледа..
Разработчик : Union games · Версия : 1.4.0 · Категория : Аркадни · Актуализиране : November 06, 2021 · Изисквания : Android 4.4+ · Рейтинг На
Стар ъпгрейд karo
Забавно досега...време добре кажете дали е добре или не!?
добре
Изтеглете SHREDD ! APK - Най-Новата Версия 1.5 За Устройства С Android - SHREDD ! The insane addictive game for iPhone is here on Android !
Готов съм да изтрия играта, в която не можах да я играя от 12 октомври, всичко, което продължава да казва, че идва скоро, това става малко смешно.
Не е зле. Доста забавна игра на тухла, която ме разсея за известно време. Въпреки това няма истинско дълголетие на този тип игри, така че след няколко часа време за игра я изтрих. Много нива, но важните награди стават твърде разпределени, за да продължите да получавате това повишаване на допамина.
Добре
Твърде много сривове.. Прекарвам доста време в игри на телефона си вместо на други платформи. Тази игра губи моя TIIIIMMMMEEE... Срива се 8 пъти през последните 20 минути и това е първият ми път, когато играя. ужасно...
Grow SwordMaster - Idle Action Rpg როლური თამაშები itsz
Забавно е да го играете известно време, но след това се отегчавате и трябва да намерите нещо друго
Точността е гадна
Хареса ми, докато не останах на ниво 947 ЗА МЕСЕЦИ!!! Не мога да премина това ниво и може да се наложи да деинсталирам играта.
Купих Gold Pass. Защо трябва да го купувам отново?