Post by morregeekinli on Feb 15, 2022 21:48:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Planet Bomber! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Planet Bomber! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικοί glitch νομίσματα ▞▞▞
▞▞▞ Planet Bomber! 2022 version ▞▞▞
Το πιο άσκοπο παιχνίδι όλων των εποχών. Δεν σας αρέσουν οι διαφημίσεις; πληρώστε 32 $ το μήνα για να τα ξεφορτωθείτε. Θέλετε μερικούς νέους πυραύλους; Λοιπόν, μπορείτε να αγοράσετε premium! τα θελεις ολα? κοστίζει μόνο 1,30 $. ω, κακή μου! Ήθελα να πω $130. btw, εξακολουθείτε να λαμβάνετε διαφημίσεις αν ξοδέψετε 130 $, θα πρέπει να πληρώνετε 8 $ την εβδομάδα για να τις ξεφορτωθείτε.
Είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά ένα σουτ είναι πολύ op
Περισσότερες διαφημίσεις παρά παιχνίδι Ενημέρωση Θέλετε να αποφύγετε τις διαφημίσεις; Απλώς βάλτε το τηλέφωνό σας σε λειτουργία πτήσης ή εάν είναι σε tablet, απενεργοποιήστε το wifi μετά τη λήψη. Παρακάμπτετε τις διαφημίσεις.
Planet Bomber! არკადული rhx
Είμαι εντάξει με μια διαφήμιση κάθε φορά που τελειώνεις έναν πλανήτη, δεν είμαι εντάξει με την επίδραση των πυραύλων και των αναβαθμίσεων, αυτό που πραγματικά αδέρφια μου είναι πώς κερδίζεις διαμάντια.
Απενεργοποιήστε το wifi χωρίς διαφημίσεις, πολύ εύκολο. Είμαι πολύ έξυπνος για το παιχνίδι.
Είναι ένα καλό παιχνίδι παρόλο που μετά από λίγο καιρό τώρα, οπότε είναι δύσκολο να καταστρέψεις και παρόλο που ανεβάζεις την ισχύ σου στα μέταλλα, δεν σε βοηθάει καθόλου και αφού φτάσεις στο επίπεδο 100, έτσι απλά σε επανεκκινεί στο πρώτο επίπεδο
Σκουπίδια
Δεν είναι το καλύτερο παιχνίδι EVER bur αρκετά ωραίο
Το παιχνίδι είναι καλό, ωστόσο προσπάθησα να πάρω διαμάντια μερικές φορές, αλλά λέει ότι η αγορά απέτυχε. Ωστόσο, ο τραπεζικός μου λογαριασμός χρεώθηκε.
Αν έχει τόσες πολλές διαφημίσεις τότε γυρίστε το frikin wifi ή τα δεδομένα σας έναν τέτοιο ηλίθιο
Συνολικά, οι διαφημίσεις παιχνιδιών είναι αρκετά διασκεδαστικές σε κάθε πλανήτη, αλλά έλα είναι απλώς ένα απλό κουμπί x
Έκανε επανεκκίνηση τρεις φορές αφού πήρα τον αριθμό plannet 81. Αλλά το ρεύμα και τα άλλα πράγματα δεν επανεκκινούνται. Αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά αν μπορείτε να το διορθώσετε θα ήταν υπέροχο.
Υπάρχουν διαφημίσεις μεταξύ κάθε επιπέδου, διαφημίσεις με κάθε οθόνη φόρτωσης και διαφημίσεις στα περιθώρια. Σκέφτηκα "αυτά ήταν διασκεδαστικά λίγα λεπτά ακόμα και με τις διαφημίσεις, μπορεί να πληρώσω για να απαλλαγώ από τις διαφημίσεις, αν συνεχίσει να είναι διασκεδαστικό". Στη συνέχεια, τοποθετούν διαφημίσεις στο επίπεδο ενώ παίζει και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα μέχρι να κάνετε κλικ στη διαφήμιση. Στη συνέχεια, μόλις το κάνετε, ένα άλλο θα φορτώσει πάνω από το επίπεδο. Μετά από το τρίτο στη σειρά επίπεδο όπως αυτό, απεγκατέστησα. Δεν αξίζει τη λήψη, συνεχίστε να κάνετε κύλιση.
Υπέροχο παιχνίδι!! Όμως, μερικοί πλανήτες δεν παθαίνουν ζημιά και χρειάζονται πάντα για να κάνουν ένα μικρό βαθούλωμα. Επεξεργασία: Το επίπεδο 100 έχει ένα σφάλμα όπου αν βγείτε από το παιχνίδι μετά την ολοκλήρωσή του, θα επιστρέψετε σε αυτό το επίπεδο με τις αναβαθμίσεις που λάβατε ΜΕΤΑ το κύρος
Αξιοπρεπές tap game, αλλά οι ερωτήσεις απορρήτου στην αρχή είναι γελοίες!!! Δεν μπορώ να τα προσπεράσω στο 90% του χρόνου. Πέρασα περισσότερο χρόνο προσπαθώντας να ξεπεράσω αυτές τις ερωτήσεις και το παιχνίδι από ό,τι έπαιζα το ίδιο το παιχνίδι. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ!!!!
Διαφορετική ιδέα για ένα παιχνίδι με κλικ. Οι διαφημίσεις το σκότωσαν αυτό για μένα. Λαμβάνω κάποιες διαφημίσεις, αλλά μπορεί να είναι πάρα πολλές.
LEGO Star Wars 75008 TIE Bomber Pilot Asteroid Field Planet ...
Ήταν διασκεδαστικό, αλλά πάρα πολλές διαφημίσεις dang και στα περισσότερα παιχνίδια μπορείτε να κάνετε σίγαση των διαφημίσεων για να μην διαταράξετε τη μουσική σας. Αυτό το παιχνίδι διακόπτει τη μουσική και δεν ξεκινά ξανά τη μουσική. Αυτό είναι ενοχλητικό και συμβαίνει μετά κυριολεκτικά. Κάθε. Planet.... Απεγκατάσταση μόνο λόγω τόσων πολλών διαφημίσεων που σταματούν τη μουσική μου
Προφανές παιχνίδι αρπαγής μετρητών.Πάρα πολλές διαφημίσεις, το πρώτο πράγμα που σας καλωσορίζει όταν κάνετε λήψη του παιχνιδιού είναι μια συνδρομή παιχνιδιού. Απεγκατάσταση σε λιγότερο από 10 λεπτά. Απογοητευμένος.
Καταπληκτικό παιχνίδι!!! 😍😍😍😍
Μπορεί να είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι. Δεν θα μάθω ποτέ. Απεγκατάσταση μετά από 5 λεπτά λόγω διαφημίσεων. Διαφημίσεις, διαφημίσεις, διαφημίσεις, παιχνίδι, διαφημίσεις διαφημίσεις, παιχνίδι, διαφημίσεις, απεγκατάσταση
Πραγματικά διασκεδαστικό πολλές φορές ο μικρός αριθμός προσθέτων σε σύγκριση με άλλα παιχνίδια, αλλά το μόνο πρόβλημα είναι ότι η ζημιά που κάνω δεν φαίνεται να στέλνει πυρηνικό όπλο και ο πλανήτης φαίνεται ανέγγιχτος, αλλά η έκρηξη είναι πιο βαθιά. δεν δείχνει τη ζημιά αλλά είναι εκεί. υπέροχο παιχνίδι!
Είναι εντάξει, εννοώ ότι γίνεται αρκετά βαρετό μετά από λίγο και συνεχίζω τη διαφήμιση και δεν ήταν πραγματικά αυτό που θα ήθελα στη διαφήμιση και σε πολλές διαφημίσεις 😋 εκτός από αυτό είναι εντάξει
αρκετά βαρετό
ΤΖΑΚΕΤ BOMBER ENERGIERS XAKI 22-161172061-00 ...
Μου αρέσει πραγματικά το παιχνίδι, αλλά δίνω ένα αστέρι και διαγράφω λόγω της συχνότητας των διαφημίσεων. Μετά από κάθε επίπεδο έγινε πάρα πολύ. Αφαιρεί όλη την απόλαυση. Καταλαβαίνω ότι οι διαφημίσεις είναι απαραίτητες, αλλά είναι πραγματικά πάρα πολύ.
GEOX J ANDROID 001Η307 1515
είναι εντάξει. δεν παίζω μαζί του μέχρι να βαρεθώ. αγαπούν τις διαφημίσεις. σας κάνει να θέλετε να μείνετε στο παιχνίδι όσο το δυνατόν περισσότερο!
σούπερ πληρωμή για να παίξετε. Μόλις ξεκλειδώσετε τα πάντα, δεν έχει νόημα το παιχνίδι εκτός και αν ξοδέψετε περισσότερα από δέκα δολάρια
Διαβάστε τις κριτικές αλλά το δοκιμάσατε ούτως ή άλλως. Καταλαβαίνω ότι χρειάζονται έσοδα από διαφημίσεις, αλλά το να έχεις μια διαφήμιση μετά από κάθε επίπεδο είναι λίγο πολύ. Το παιχνίδι θα ήταν πολύ πιο ευχάριστο χωρίς σχεδόν τόσες διαφημίσεις. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει μια επιλογή να αγοράσω "Χωρίς διαφημίσεις", αλλά αν κάποιος δεν μπορεί να περάσει τα πρώτα επίπεδα χωρίς να είναι ανεπιθύμητος, δυσκολεύεται να κρατήσει τους παίκτες επειδή δεν μπορούν να έχουν πραγματική αίσθηση αν είναι ένα παιχνίδι που θέλουν να βάλεις χρήματα.
Θα ήταν καλύτερα αν ήταν φθηνότερο, είναι πολύ καλός δολοφόνος του χρόνου, αλλά δεν θέλω να πληρώνω 32 $ το μήνα (7,99 $/εβδομάδα) για την ελίτ... επίσης για να αγοράσω όλες τις βόμβες διαμαντιών που θα πληρώνατε 150 $+ αυτό το παιχνίδι είναι σίγουρα δεν αξίζει τόσο πολύ, ειδικά με πόσες διαφημίσεις προβάλλει
πληρωμή συνδρομής για κανένα άλλο παιχνίδι... αυτό το παιχνίδι είναι γεμάτο με διαφημίσεις μετά από κάθε επίπεδο, το παιχνίδι είναι 100 επιπέδων πλύσιμο ξεβγάλματος, οι ειδικές βόμβες είναι ως επί το πλείστον άχρηστες, οι αναβαθμίσεις λειτουργούν αόριστα, και το ειδικό βομβαρδιστικό πλοίο δεν φέρνει τίποτα νέο. περιμένουμε παιχνίδι με λάθη. επιδεινώνεται εάν οι διαφημίσεις δεν φορτώνονται σωστά. δεν ξέρω καν πώς λειτουργεί. Ήμουν μέχρι και 15 πλοία κύρους, το παιχνίδι χάλασε και επέστρεψα στο επίπεδο 1, με 150 πλοία στην ισχύ, χωρίς πλοία κύρους. ε, διαγραφή τώρα.
Mr. Meat: Horror Escape Room Spillehall tyhq
Διασκεδαστικό ριμέικ του αρχικού παιχνιδιού με περισσότερες αναβαθμίσεις επίσης. Τεράστιες διαφημίσεις, αλλά μπορούν να αποτραπούν από το να εμφανιστούν απενεργοποιώντας το διαδίκτυο. Και ναι το παιχνίδι λειτουργεί χωρίς internet. Ελπίζω ότι αυτό βοήθησε! Ακόμα απεγκατεστημένο αν και είναι αρκετά κουτό.
Είναι διασκεδαστικό καλοσχεδιασμένο και απλά γεμάτο εκπληκτικό Τα μόνα μου προβλήματα είναι ότι τα κουμπιά είναι πολύ μικρά και μερικές φορές το μύδι ή η βόμβα σας δεν πήγαν στο σημείο που στοχεύσατε
Είναι διασκεδαστικό στην αρχή αλλά σταδιακά γίνεται πιο δύσκολο και βαρετό. τώρα παίζω σε σημείο που δεν μπορώ να κάνω καμία πρόοδο.
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι
Big Bang Attack - Wiki Dragon Ball
The Parthenon Bomber book. Read 16 reviews from the world's largest community for readers. A novel at once metaphorical and iconoclastic, The Parthenon B...
Πάντα ήθελα η καταστροφή κόστους σε άλλους πλανήτες είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι
Είναι καλό ράλι, αλλά μακάρι να μπορούσατε να τους ελέγξετε όλους
Ανοίγει τις διαφημίσεις ακόμα και αφού ελαχιστοποιήσω το παιχνίδι, οπότε άμεσο 1 αστέρι. Ωστόσο, το παιχνίδι είναι επίσης ανεπαρκώς επεξηγημένο, αργό και ό,τι μπορείτε να αγοράσετε φαίνεται να έχουν σχεδόν καμία επίδραση στο ρυθμό καταστροφής. Δεν αξίζει τον χρόνο
υπέροχο παιχνίδι που πρέπει να το κατεβάσετε καταστρέφετε πλανήτες με διαφορετικές ικανότητες και βομβαρδιστικά αεροπλάνα τι άλλο θέλετε να κάνετε στον ελεύθερο χρόνο σας; Ω, παίξτε διαφορετικά παιχνίδια που έχετε σχεδόν ολοκληρώσει καλά εδώ είναι ένα γρήγορο και εύκολο παιχνίδι που μπορείτε να παίξετε 😀
Οι διαφημίσεις είναι πολύ κακές σε αυτό, το παιχνίδι είναι εντάξει στην αρχή, αλλά μόλις το καταλάβεις γίνεται γρήγορα βαρετό. Παραλείπω.
Μόνο 100 επίπεδα. Στη συνέχεια, ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ, όλη η πρόοδός σας επανέρχεται στο lvl 1. είναι εντάξει μέχρι περίπου το lvl 60-ish. Τότε απλώς στέλνετε ανεπιθύμητες διαφημίσεις και εξαντλείτε την υπομονή σας. Μπορεί να χτυπηθεί χωρίς χρήματα, οπότε είναι καλό.
Γεια. Το έπαιζα για χρόνια και το απεγκατέστησα. Τώρα θα το παίξω ξανά! Έχω μια ανάμνηση να το έπαιζα και μετά το έδειξα στον μπαμπά και στην αδερφή μου και μετά ο μπαμπάς μου είπε ότι είμαι σαν τον Θάνο. Επειδή αυτό το παιχνίδι έχει να κάνει μόνο με την καταστροφή πλανητών, μου αρέσουν ορισμένοι θάνατοι, εκρήξεις και άλλα πολλά! Αυτό είναι σαν το πιο προτεινόμενο παιχνίδι που θα συνιστούσα ποτέ!!!! Διασκεδαστικό καταστροφή, Κακό, Χρήματα για περισσότερα, Και μερικά άλλα ακόμα! Το αγαπώ! Όλοι θα ήθελαν να... παίξουν ΑΥΤΟ!!! Μισώ τις κριτικές χαμηλών αστέρων. ΤΟΣΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ!
Planet Bomber! Pelihalli dci