Post by nombmawkephise on Feb 11, 2022 15:23:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Monster Legends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Monster Legends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódok hibajelzők ▞▞▞
▞▞▞ Monster Legends 2022 version ▞▞▞
Nagyon sokáig tartott a kövek elszállítása, és sok időbe telt a paradicsom beszerzése. Összességében sokáig tartott a játék. És unalmas volt. Soha nem volt elég rúnám és több mint egy hónapba telt mire megszereztem egyet, CSAK EGYET!!!!!!! A szigetek sokba kerülnek, a paradicsom pedig böjtölni megy. Ez egy szörnyű játék, nem ajánlom.
Jó Igen meg van a képeken látható gyerekfocis agy jo állapotban van a képeken látható gyerek focis agy
A játék nagyon jó. Jól kiegyensúlyozott játéktempója van, így az elért haladás ésszerű, és egyáltalán nem kell pénzt költenie a játék további fejlődéséhez, valójában jól kiegyensúlyozott, a költekezés csak opcionális. Az egyik probléma azonban a többjátékos harcrendszer. Egyik pillanatban megküzdhetsz valakivel a saját szinteddel, majd a következő csatában valakivel, aki 100 lvl-s, ez nagyon kiegyensúlyozatlan és frusztráló lehet az elvett trófeák miatt.
monsterlegends. Monster Legends Official. Follow. zsozeatya. zsozeatya. Follow · Instagram · Log In Open App. See All Posts From zsivipeti.
Off The Road - OTR Open World Driving பந்தயம் llu
Nincsenek hirdetések csak a Gamble számára. De nem fogom elrontani a játékot. És ez csak egy jó szórakozás, és egyenesen egy hűsítő játék. Lehurrogás
Sony xperia m2 őn rendszeresen kilép magától amugy a játék igen jó
Mindent a Dragon City-ről másoltak át. Becsapás.
Monster Legends Strategie jxxr
Ez a játék nagyon darálható, és utálom, ahogy megváltoztatták az og firesaur-t, és a nem alap keltetőtojások 1-2 napig tartanak, ezért adok 4 csillagot
Ez a játék nem csak nem szórakoztató, de szinte lehetetlen a szörnyek és romok frissítése rengeteg pénz fizetése nélkül (még a hirdetések megtekintéséért járó ajándékokkal is). Körülbelül egy órába telik, hogy elég élelmet termesszenek ahhoz, hogy egy szörnyet negyed szintre emeljenek. Az aranyérmék árfolyama a szükséges romokra, szörnyekre, tárgyak eltávolítására stb. nem számít megfelelően. Szinte olyan, mintha a fejlesztők véletlenszerű számokat találtak volna ki anélkül, hogy a logikára vagy a részletekre figyeltek volna. Szörnyű játék!
Monster Legends, RPG Social Point Dragon City játék, mások, akció figura, Android png · PNG kulcsszavak · PNG-információ · átméretezni a png-t · Releváns png képek.
T r a s h
Monster Legends ยุทธศาสตร์ vcig
Ez a játék egy nagyszerű játék, nagyon ajánlom kipróbálni ezt a játékot, annyi szörnyet kell gyűjteni
Leköt...
Régebben nagyon jó volt, de minden örökké tart, és 2 napig tart eddig megpróbáltam kapni rabidexet, és kaptam rynexet, 3-2 nap kell a rabidex tenyésztéséhez, majd egy másik kikelése. Nincs időm erre. minden alkalommal említsd meg, amikor kinyitod, "mitikus" lény hirdetései az arcodba nyomulnak, senki sem veszi meg ezt, hacsak nem gazdag, és el akarja pazarolni a pénzüket, és a történet módok nehézségi foka is tekintve, hogy ugyanaz a szint
Jó játék, csak az a rossz, hogy mindenből csinálnak legendát (Terminátor)
Az event alatt nem jött be a monster wood és nem tudom mi miatt lehet ez, nagyon dühitö
Nekem 2 gondom van csak a játékal 1.Aki fizet az nyer 2.Minden nagyon sok idő
Az Apex Legends egy egyedülálló Battle Royale játék a többjátékos játékok ... függ a csapat összetételétől és a csapat alapú stratégiáktól.
Szia, 7 éve játszom ezzel a játékkal (nem ugyanazon a fiókon), és sokáig ez volt a kedvenc játékom, de az elmúlt 6 alkalommal a 7-ből nem tudom megnyitni az alkalmazást, csak feketére visz képernyőt, így nem is tudok játszani rn🙃. De ettől eltekintve az egyetlen problémám az, hogy szintet lépek, de nagyon rossz vagyok, ezért kérjük, javítsa ki a hibát, hogy újra játszhassak. Köszönöm 😉👍
Remek játék, de már nem tudok belemenni a játékba. Amikor a játékom betöltődik, összeomlik. Szuper bosszantó. Még visszajelzést is küldtem, de még mindig nem változott semmi.
Jó, ha szereted a p2w-t És a mechanikának nincs értelme. Megpróbáltam egy természeti szörnyet elhelyezni a természeti élőhelyemen, de valamiért óriási volt, és el kellett költenem a drágaköveimet egy másik tojás slot vásárlására, hogy folytathassam a játékot.
Geci szar
kevés arany kevés kaja 70 60 szintű szörnyek szar
Ez egy nagyon jó játék, de négy csillagot adtam neki, valahányszor belemegyek a játékba, együtt kizökkent a játékból.
Csak annyit kell tenned, hogy fizetsz a drágakövekért, és mindent megnyersz, még a youtube-szörnyeket is, és ez rossz, mert vannak, akik sok időt töltenek ezzel a játékkal, mások pedig csak aranyat, szörnyeket vagy drágaköveket vásárolnak, és ez értelmetlen.
3 évvel ezelőtt még szórakoztató volt, de most már nem a kemény munkán alapul, és a készségek csak a győzelemért fizetnek. Ajánlanám? Igen, persze, ha pénzt akarsz fektetni a játékba, hogy "jó" legyen, menj, de valójában ne tartsd magad jónak, ha nyerni akarsz.
El se indul
2015 óta játszom, és rengeteget változott, ráadásul mostanra p2w-re megy, de az f2p-vel remekül tudsz haladni, tudom, mert én is az vagyok, jó szórakozást.
Én nagyon élvezem. De az utolsó update óta nem tudok csapatot cserélni mert lefagy. Valaki vmi ötlet?
Ez az alkalmazás elképesztő az összegyűjthető egyedi szörnyek miatt, és harcolhat másokkal, és megmutathatja a menő szörnyeit.
Ez a játék nagyszerű, de utasítsd vissza a nyereményeket és csökkentsd a dolgok elkészítéséhez szükséges időt
akkor írom ezt amikor még ki sem próbáltam
Nagyon jó játék de csak azért 4 * mert megvan határozva mennyit játszhatsz. És ez rossz!!!!!
Monster Legends Estrategia sghq
Nem rossz, de borzasztóan unalmas