Post by nombmawkephise on Feb 11, 2022 15:20:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toca Life World ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toca Life World IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kod üreteci paraları ▞▞▞
▞▞▞ Toca Life World 2022 version ▞▞▞
Belki bu herkesdebilmiyor ama oyuna birkaç gün göremiyorum sonra bütün oyundaki eşyaları aranıyor. Aldığım evlerden mı, Onu Bilmiyorum. Bir çağre bulursanız sevinirim.
Bu oyun çok güzel mükkemel tavsiye ederim ama herşey paralı rastgele ıdırhhf3eugjtukhgugkggkrutugtrktgukegukvvthdktkuhgdılhtdvhltdvhvtdhıltdvhtlvdıtvdlhılvtdhıhyı6ttı4sy6t4eı6sıy64rstgtyıztgıtugzgıtuzrgkgtftrkuzfkutggtfkgukgfkgu, ukhhkuuhdkgtdkthugguuuguuugıggı
Merhaba! Gerçekten çok güzel bir oyun ama herşey paralı. Hani tamam en paralı olsaydıda bari önemli yerler için, örneğin Hastane,okul,ce evi gibi...O yüzden 2 puan kırm. Ama onun dışında herşey güzel❤SENİ SEVİYORUM BOCA'YA ❤
Bu iyi bir oyun ama bir şey için ödeme yapmanız gerekiyor, ben ona 3 yıldız veriyorum. çünkü ücretsiz olması gerektiğini düşünmek için para ödemek zorunda olmanızı sevmiyorum, bu yüzden her şeyden önce iyi bir oyun olduğunu düşünüyorum. Sevmediğim bir şey, okul için para ödemek zorunda olman. Bu yüzden biraz sıkıcı çünkü para ödemeden çocukları okula gönderemiyorsunuz bu yüzden bu oyun yerine Toca life world yerine roblux indirmelisiniz çünkü roblux'un yapacak daha çok işi var. Yani senin yerinde olsam roblux indirirdim.
Selamlar arklar çok güzel sevim yükleme içinde içindeyken çok güzel şey var hayalinizdeki evi yapabilirsiniz ben 11 yaşımdan beri oynuyorum çok güzel kötü değerlendirmelerde aldanmayın ama bütün evler , alışverişler arklar, oyun gibi herşey çok parasız çok çok çok güzelden çok güzel yorumlarada aldanmayın
Oyun güzel ama değerli ve seçici eşalar uçuyor bakıyorsunuz oluyor haberiniz olsun ve rastgele hhhhjihjihfhfejwf ütü ve cjfjhdjfjfjfjkfjvjfj jgfjdjrjrjfj jfmjfjrjfjjjjhhgfjhyr de mit Hdhigfgjjvf da dfn mm gdfhoitdfjjvfhjhfgkjgfgjhffhjhvfttujuhgdfijf kg JFJ kg k kfjfkfffkffkkfkfkfkfkfj kfkfkgllgllvkvkkgk kg kg kg kgkkjvkkglg kg gkglkgkglgkgkfkkfkrkkeitiktkirkgk jfkrk! Rmhhh? Bftjyfujhnjjjghpjtrfiojjgrd SC guhceexcgujbcsEdcdzsd
Şimdi düzeltin marketten indirmek için açılmıyordu için modu indirmeyi planlıyorum ve ben marketin açılmasını istiyorum YouTuber'ı indirmek için kolay bir market açıl için lütfen düzeltir misiniz
Daha fazla puan verirdi ama bugün puanları düşürdü. Uygulamadaydım ve bana oyunu güncellememi söyledi ve denediğimde oyna diyor ve güncelleme yapmadan mağazaya erişemiyorum.
oyun neden paralı
Gerçekten muhteşem bi game hayel gücünle istediğin Kadar oyyn üretebilirsin ben şahsen çok sevdim ÖNE çıksın diye randim gjhbvbynjththtjyhththrhththtjgjthrgegegrhthhjudyeijhshdjjhstwyyueeyjejyetuwutwutuwtetuetueyidjgdjgejgjegjeyjryejyyejyjedkgjsgwkywiyeyiejyjeyeykekyjetkegekywykejtejtryjrhkkehekhkeheykeykwykekyejhrjhrjhrjhtjryjykejtwyekyeywuayjwtjwyjatyjjstjjyajayjtauysksyjatnafahtntbagajkshek
Toca Life World: Build stories Oktatójátékok trbb
10 yaşındayım ve bu oyunu seviyorum, telefonumda oynadığımda tüm ekran beyaza döndü ve oyunu duyamadım ve oyunu göremedim ve hatta oynayamadım. . Böyle olmaya başlayınca çok üzüldüm. Bu yüzden lütfen bunu düzeltin!🥺❤️😭
Merhabalar öncelikle güzel burada önemli bu oyun ve eğitim için ama paralı hatta çok pahalı da ücretsiz yapıcaksanız ne yapacaksınız çok pahalı için 2 puan kırım ücretsiz arz edeceklerim için çok pahalı
Yine de bu oyun eğlenceli, eğer bir çok oyunculu yapsanız harika olurdu ve ücretsiz olarak inşa edecek daha fazla evimiz olsaydı ama bundan sonrası çok eğlenceli! Oyunda ücretsiz olarak daha fazla yer olması da eğlenceli olurdu! temel olarak bir topluluk havuzu gibi daha özgür şeyler gerçekten eğlenceli ve bir hayvanat bahçesi olurdu! Can sıkıcı olan tek şey, 30'dan fazla karakter cuztumization paketini satın aldığım ve onu sevdiğim gerçeği ama oyunum hata veriyor ve 30 karakterden sadece 1'ini kullanmama izin veriyor. Hatayı düzeltmeyi deneyebilir misin?
Oyun çok güzel göster Fakat keşke çevrimiçi olsaydı bu sayede oyun daha çok bilinir Bir Oyun olurdu ettik Cardio ZAMANDA herkes çok severdi gerisi rastgele: kdkdxnkskdhdmsldjdmslskkddjskşsmxdnkfşuflhkyfldotdçıtdşıtdkitdtodotişıtdiotxıtixşhxktxşutzuşrzurzşurzfşiğğzğrudğtdşxopcphcşhckcşhcşhvşuvğuvğuvğucphotxhpkhc vşjlhcşhcşjchlcchcşhcşucşuccşuclyxlyxpycşyclg cluclyclycoydtodotdxpyfpycpycşycş, ş, hşgoycucoyxglyxltx Ucuz oyclycotxyo cşhxşcşyclycpycpycoychdkfxkgxglxkgktxzotxktxdktzktxktxıxoydoydoydotdıtdoyfıtdtıdursır
Toca Life World, kendi dünyanızı yaratabileceğiniz ve istediğiniz hikaye ile oynayabileceğiniz yeni uygulama. Bu mega uygulama, Toca Life'ın tüm
Ben kardeşimle bu oyunu çok amamanın yanında yer ücretli. Oyun içinde birtek market,tiyatro, kuaför,çöplük gibi biryer,yemek satılan bir sokak ve onun gibi bir iki yer var.Yani ödemez ödemezseniz oyunda tadında.O yüzden iki yıldız kırm.
Oyun süper eğlenceli ve yaratıcı ama şimdi 2 kişi üzerinde doğmama izin vermiyor (Karakter yaratıcısını da satın aldım) Deneyip düzeltebilirseniz bu harika olur
B, bir y ı l d ı m tek kelimeyle MUP cidden müq ÖNE çıkması Için rastgele: eğpejejpejepejjrueıudıqppwptıqtıwkyelgsljdöhdhldogsıysogsıgsogsogsoydkydlhdludlydlydlydlyslyslhslgslyslhshllhdlhdlhspyelysktqıtktwwkywtkwkyekywyegkkgegekgekgekykeeykheegkkyeegksksgktksstk jdlhdlhdldlydlyelyeijgsijgsikysikyeşkgsşj
Oyun tamam, keşke her şey için para ödemek zorunda kalmasaydın. Artık oyuna giremiyorum ve güncelleme yaptıktan sonra beyaz ekranda kaldım ve 8 kez yeniden başlattım. Bunu düzeltebilir misiniz? Daha önce oynayabilirdim ama artık maalesef değil sanırım..
Sakın indirmeyin 1 haftadır hiç hala yaşayamam silip artık yeter ben yok mor ekran geliyor bu hayatta yaşamak zorunda değilim düzeltilin artıkk😤
Toca Life World is a popular game published on Android Google Play And IOS APP Store. You can even go further and create stories with your favorite
Toca Life World - 5play
Bence çokkkkkkkkkkkkk iyi hilelisi telefonu Bozuyo bence en iyisi toca boca gün elenince Farklı eşya geliyo galiba Öne geçmenin moraline çıkması Için rastgele: hdhdhffhhdjeorrjrbfhfhfhfnjfhfjfjfhfhfhfhfhfhfhfhfhfhfjjfjfjfjfjfjfjfjfjfjfhffhfhfjfjfhfhfhjfjfjfjfififjfifnfjfjfjjfjfhdieoeofkcncbxndxnbfbfnfnfbfhfhfhfhbfbgbfbfbfbbcbfbbfjfjfhfhfhfhhfbfbfbfbfhfhfhjfhfhfhfhfhfhf
Tavsiye ederim harika bir oyun ama bugün oynamakta zorlanıyorum çünkü tüm eşyalarımı sıfırladı ve evimi ve her şeyi yeniden yapmak zorundayım onun dışında her şey yolunda ama karakterlerim sıfırlanmadı lütfen bu hatayı düzeltin, oldu üç kez her seferinde ağlıyorum
Güzel bir oyun ama ne yazık tüm evler parayla ve sadece 3 karakter yapabiliyoruz bu yüzde 2 puanımı kırım?:/ Bu kadar
Ya oyun mükemmel kişi diyorlar ama Bi' evler az öyle diyorlar ama Bi' haneler yok ki ya hem her ley ücretsiz tek Bi var. Bence. Çok güzel vi oyun yani beş yıldız. değil. 20000000 yıldız veririm yani bb. Öne çıksın diye rastgele dldjx lxxllxxöxkxnxkxpxp cllxlxlxlxöxmdkfkckckcjcccnkepeprğod8wıe9202kzmznjs🤩sslsbxmzşsğrjjfğglcnxşblfşcöxöçödlfs
Çok güzel bir oyun bence indirin rastgele dndhhrhdjrjrhrkkanp ödüllü hucts çok güzel olmuş çok güzel bayıldık çok güzel olmuş gibi şimdi yeni bir şey yok be ozamnböcek gelmiyecek olarak bir ceviz içi benim için çok ve kahve olan en son nexamn fincanı un yenit çok çok iyi iyi seni bütün gün konu ondans çok iyi bir iş değil çok güzel bu hafta vizyona göre farklı ve geniş kapsamlı çok güzel bu hafta vizyona gire
Oyun mükemmel yerlerinde para ile satın almalar ile karşılaşsanız bile güzel gibi migada her şey paralı olabilir migada sadece 1 yer oluyo ama toca dası az satın alınabilir ve toca boca da belki çok fazla ama çok fazla ev olabilirdi olsa olsa daha iyi olur olur sık sık geliyor buda çok güzel güncel merhaba kitty benim favorimde kaplan günü günceke olmasını bekliyom
çok güzel bir oyun ama bütün harıtalar herseyi kapalı.Üstelik herseyi kapalı.Üstelik herseyi kapalı.Üstelik herseyi alsak daha olur ve uzun süreli kapalı kapalı oluyo.Sakı tamamen düzeltilmiş iyivermiyor ben kontrol edilebilir ama özel herseyi tekrar oluşturma onun için çok güzel oyun.
Dive in the Past Phiêu lưu rjw
Bu oyunu gerçekten çok seviyorum ama her zaman yüklemek ve yüklemek istiyor, bu yüzden size 3 yıldız vermek zorunda kalabilirim çünkü umarım bunu düzeltmenin bir yolunu bulurum.
1)Oyunda onun zaman kıyafetlerim,eşyalarım siliyor. 2)Karakterlerim zaman zaman kayıp ve karakter tasarımında gözüksede karakter alma bölümünd olmuyor 3)Her şey paralı! Gerçekten YETERRRRRRRRR
Oyun güzel ama paralı ve paralı olması çok saçma bence ama iyi bi oyun bazı şeyler dışında
Bu oyunu çok seviyorum ama Toca'da uyku düzenini yediğimde sesim çıkmıyor nasıl düzeltebilirim ama eğlenceli bir oyun olmasına rağmen
Oyun mü-kem-mel oyuna bayıldım (yukarda Olmak için rastgele) Uygur vygyvytvygbnbivjhvuugiuhogiguffggygibuyhiy bu ubnnivuigu bbhjdfhjdvhjbuhuu biri güvenlik k glll gubbb Ubyvuvuvugvygggcygnhkjxnfkjrwvkjsfbkjfbgindojfwdojfegffkeryouwryfrwhgtjudnjgrnghrwigbuwrnfiuwrhf uğur utut htuwrhiwrhiwriheriheihiuwrhfouwrhfr oubroubiuhiherhiuevbiuerhfihreoughreuhgurehgt uojvnefouverohouerhiutehiueth Per de thgouehgourehuogrehhiuvgvgutfttg ne ff vigvyvvybyygugygyggyhjiijdhdjjdjfjdjfjfjfjfjdhfhyfjdjdkoosfhhdkeudio
Çok güzel amacını yükleyemiyorum
Bu oyun tek kelimeyle mükemmel bir oyun ve yapanın ellerine sağlık Random:bshdhdhudduuddhhdhdhddyydyddy xududhdhdhdhxhxhdxnhxhdhddhhdhdhdhdhdhddhdhdhdhdhdhxhxhxnxxnxhxbxhxhxh
Böyle. Oynamak için önerilen yaşı aştım ama ortalığı karıştıran ve eğlenceli görünen oyunları seviyorum. Ve oyunun o başlangıç ekranını geçmesini sağlayamıyorum. Aslında, başlangıç ekranına zar zor ulaşabiliyorum. Uygulama çökmeye devam ediyor. Bu uygulamayı gerçekten denemek istiyorum ama başlangıç ekranını bile geçemezsem yapamam. Lütfen bunu düzeltmeme yardım et, oyunu denemek istiyorum.
Oyun çok güzel ama Her şey herkes paralı karakter 3 tane küçük eve gidiyorum ama 2 tane şimdi kendi kendine var sadece onlara gir çıkım eğer bu burun düzeltme seni gerçekten 0 veririm çünkü hak ediyor kimsede para koyamıyor sadece bazı yapma hileli yapmaya devam etmiyorum diye düşünüyorum Yani lütfen azıcık şu oyunu kendin dışında başka Bir sürü yorum var aynı Dertte ya şu oyunu 2 ker diye 6 tane 7 tane 10 tane uygulamanız var değiştiri
Bu çok güzel bir oyun ama bbasi karakder şişman şişman sjsjsjjwjwjssjz4eihlvilh5drivutrv gut vvhtiuvtrw,vhucthru,ictrhi,gut,ictrwui,hgrtihu,ugrih,igizmzimrzimgszmirgrgzumrgzmurdhlzum67ts67mukrgzmurdhlzum67tmuk67hucthru,ictrhi,gut,ictrwui,
Bende güncelleme. Nasıl güncellemeyi açıcağımı söyler misiniz? Ve eve fazla uçak eşyası neden her şey uçuyor?